De juiste kleur vloerkleed Vloerkledenwinkel

De juiste kleur vloerkleed

Er zijn honderden vloerkleden in alle kleuren en maten. Maar welk vloerkleed is het perfecte vloerkleed voor in jouw interieur? Wij helpen je graag een beetje op weg met ons kleuradvies.

Je kunt je woonkamer als uitgangspunt nemen bij het bepalen van de juiste kleur of het kleed. Als je al veel kleuren in je interieur hebt, zul je gaan voor een neutraal kleed met één of twee kleuren. Een neutraal kleed vult op deze manier je bestaande interieur aan. Indien je houdt van een origineel en een uniek kleurenpatroon is het makkelijker om het kleed te nemen als startpunt. Daarna kun je de rest van je interieur toevoegen.

Een vloerkleed is altijd één van de grootste voorwerpen in een kamer, dus kijk goed naar de kleuren. Als de kleur van de vloer of muur net niet past bij het gekozen vloerkleed is er niets meer aan te doen. Maar wees niet te veilig in je keuze. Een vloerkleed moet opvallen en kan de kamer een hele andere uitstraling geven. Van klassiek naar design vloerkleed of retro naar tijdloos, een vloerkleed bepaalt hoe je woonkamer eruit ziet.

Meerkleurig vloerkleed

Heb je neutrale kleuren, kies dan een kleed dat uitgesprokener is zoals bijvoorbeeld de Tomorrowland uit onze eigen collectie. Deze bestaat uit veel kleuren en valt op in je interieur. Heb je een opvallende bank, tafel of muur? Dan is het makkelijker te kiezen voor een neutraal vloerkleed wat eenheid aan je interieur geeft. Onze Home Collection bestaat uit kleden met neutrale kleuren. Deze kleden zijn dé trend van 2017 en liggen bij bekende bloggers en interieurexperts.

Home Collection beige kleur

Kijk in ons look-book voor meer kleurinspiratie

Terug naar blog