Check onze Pinterestpagina voor interieurtips! Vloerkledenwinkel

Check onze Pinterestpagina voor interieurtips!

Ben je op zoek naar een vloerkleed maar ben je er nog niet uit welke je moet kiezen? Wees niet bang, want wij beschikken over een Pinterest pagina. Op deze pagina vindt je de allerlaatste woontrends, onze woontips en het allerlaatste nieuws.

Ronde vloerkleden

Eén trend die je kunt vinden op deze inspiratiepagina is ronde vloerkleden. Ronde vloerkleden zijn helemaal hip en geven je interieur een enorme boost. Je hebt bijvoorbeeld de Eden Queen, een prachtig bloemenkleed die je interieur een chique uitstraling geeft. Een ander nieuw rond kleed is de Massimo Moon Night. Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Bamboo. Hierdoor krijgt je interieur een botanische look.

Pinterest ronde vloerkleden

Home Collection

We hebben ook een board met onze exclusieve Home Collection. De handgemaakte vloerkleden van onze eigen collectie zijn gemaakt in Europa van wol. Al deze kleden creëren een neutrale en tijdloze look.
Een voorbeeld is de Woolknot 825. Dit wintervloerkleed maakt van je woonkamer een gezellig winterstekje. De Woolknot is betaalbaar en beschikbaar in twee maten. Behalve de Woolknot is het Wool Weave vloerkleed ook zo’n neutraal topexemplaar. De Wool Weave kan in elke maat gemaakt worden en is beschikbaar in vele kleuropties.

Home Collection Pinterest

Zichtservice bij je thuis

Bij de Zichtservice bij je thuis komt een van de verkoopadviseurs bij je thuis om daar de vloerkleden van jouw voorkeur neer te leggen. Op het board Zichtservice bij je thuis vindt je alvast wat inspiratie van onze klanten die je voorgingen.

Bekijk snel onze Pinterestpagina!

Terug naar blog