Beija Flor: Van oude tegels naar moderne vloerkleden Vloerkledenwinkel

Beija Flor: Van oude tegels naar moderne vloerkleden

Deze designstudio is in 2007 opgericht en verkoopt haar producten inmiddels over de hele wereld. Beija Flor heeft zelfs producten vertoond in publicaties van de Elle Decor en Marie Claire en is daarmee één van de grote Internationale interieurmerken. De ontwerpen zijn een eerbetoon aan de verschillende culturen die leven over de wereld. In deze blog maak je alvast kennis met Beija Flor.

Update 2022: Vloerkledenwinkel heeft dit merk niet meer in haar portfolio. Wel kun je er terecht voor tientallen andere merken vloerkleden.

Natuurlijk product: Gerecycled Vinyl matten

Een groot deel van de vloerkleden van Beija Flor zijn gemaakt van het natuurlijke materiaal Vinyl. Vinyl wordt gemaakt van aardolie. De Vinyl matten en de vernieuwde antieke tegel zijn allemaal oorspronkelijk produceert door Beija Flor. Het Vinyl materiaal is beschikbaar in een tegel collectie, een plat geweven collectie en de rauwe collectie. In elke collectie zit een ander verhaal en elke collectie brengt een gevoel met zich mee in de ruimte waar het zich bevindt.

Beija Flor collectie Vloerkledenwinkel

Twee keer per jaar nieuwe collecties

Al de producten van Beija Flor zijn geproduceerd van de hoogste kwaliteit Vinyl en meetbaar aan de Europese standaarden. De producten van dit merk bevatten geen stoffen die in de lijst van concentratie overschrijding staan. Twee keer per jaar introduceert dit Industriële merk nieuwe collecties.

Terug naar het oude Egypte

Het vloerkleed Beija Flor Tile Floring Bella gaat terug naar het oude Egypte. In de oudheid zijn motieven voor deze collectie gebruikt voor tegels die door kunstenaren zijn gemaakt. Dit vloerkleed is gemaakt in Israël, waar ook het kantoor van Beija Flor is gevestigd. Het bedrijf, in Noord-Israël, is een eco-village dat uitkijkt over de zee van Galilee. Vanuit dit pand worden de unieke producten gecreëerd. Het fijne aan deze Vinyl mat is ook dat het heel eenvoudig schoon te maken is. Je kunt deze mat eenvoudig schoon maken door het te wassen met water en sop. Vervolgens laat je de mat drogen.

Authentieke look met Soft Flooring

De Beija Flor Soft Flooring Nordic NT6 komt ook uit de gerecyclede Vinyl collectie van Beija Flor. Dit kelim ontwerp is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Deze Soft Flooring mat is verkrijgbaar in drie maten en zorgt voor genoeg comfort.

Deze kleden kunnen zowel onder de eettafel, in de keuken als in de slaapkamer. Deze kleden zijn overal voor geschikt en blijven goed liggen. Ze zijn erg dun en in kleine maten beschikbaar.

Terug naar blog