5 trends structuur vloerkleden Vloerkledenwinkel

5 trends structuur vloerkleden

Een nieuw seizoen staat voor nieuwe trends! Vloerkleden met een focus op structuur geven je vloerkleed net dat beetje extra uitstraling waardoor je interieur nog beter uitkomt. Structuur is hot. Je ziet de neutrale, structuur vloerkleden voorbijkomen in woon magazines en bij bloggers. Dat is helemaal niet gek, want structuur vloerkleden geven je interieur een prachtige industriële look & feel. Vloerkledenwinkel zet 5 collecties op een rij die jouw woonkamer laten stralen! 

1. Home Collection Wool Structures

De collectie Wool Structures komt uit de Home Collection van Vloerkledenwinkel. De naam zegt het al: structuur. In deze collectie ligt de nadruk op structuur. Dit effen vloerkleed is beschikbaar in verschillende lichte kleuren en geeft je interieur een mooie look. Het mooie aan dit vloerkleed is dat je beide zijden kunt gebruiken. Draai de Wool Structures regelmatig even om waardoor je de unieke structuur behoudt. Ook is het vloerkleed makkelijk te onderhouden door het wollen materiaal.

Home Collection Wool Fine vloerkleed

2. Brinker Carpets Nancy

De Nancy uit de Feel Good collectie van Brinker Carpets is een vloerkleed uit de handgeweven collectie van dit Nederlandse merk. De vloerkleden worden geproduceerd in Europa en zijn beschikbaar in tien prachtige, neutrale kleuren. Dit vloerkleed is gemaakt van het materiaal Wol/Sisal. Sisal is een tropische vezel dat wordt gewonnen uit plantensoorten.

3. GAN Mangas

De Spaanse designer Patricia Urquoila ontwierp de Mangas en GAN produceerde haar ontwerp. De naam zegt het al. Mangas betekent in het Spaans ‘mouwen’. Het idee voor de Mangas was om een lappendeken te creëren die in verschillende vormen verkrijgbaar zou zijn en dat is haar gelukt! Urquoila ontwierp de Mangas in verschillende vormen en maten. Ieder vloerkleed beschikt over zijn eigen, bijzondere structuren. Als je niet houdt van normaal maar graag een bijzonder, opvallend vloerkleed in je woonkamer wilt, is dit toch wel een heel mooi kleed. Dit design vloerkleed is voor 100% gemaakt van Zuiver Scheerwol in India. Met dit vloerkleed in je interieur creëer je een design woonkamer met een luxe, kleurrijke uitstraling!

Gan Mangas vloerkleed

4. Brink en Campman Stone

De structuur vloerkleden van Brink & Campman blijven populair. De handgetufte, Stone vloerkleden hebben een prachtige luspool en creëren op deze manier een robuuste uitstraling. Het voordeel aan de Stone vloerkleden is dat de kleden heerlijk zacht en warm zijn. Met een Stone in je woonkamer krijgt je interieur een gezellige, warme look.

5. Perletta Structures

Last but not Least; de Perletta Structures. Ook bij dit vloerkleed zit het in de naam. De Structures van Perletta is met de handgeweven in Marokko. De Structures wordt gekenmerkt door de platte structuur. Deze structuur geeft een neutrale, hippe look aan je interieur. Het unieke aan de Perletta Structures is dat het in elke gewenste maat gemaakt kan worden. Het maakt dus niet uit welke maat jouw voorkeur heeft, Perletta gaat het voor je maken.

Ben je geïnspireerd door deze trends? Bekijk dan de structuur vloerkleden collectie van Vloerkledenwinkel. Heb je vragen over bovenstaande producten? Neem dan contact met ons op. Welk structuur vloerkleed zie jij wel in jouw huis liggen?

Terug naar blog