5 herfst trends in vloerkleden

   5 herfst trends in vloerkleden

   De herfst is inmiddels officieel begonnen en dat is niet alleen goed te merken aan de natuur, maar ook aan de nieuwe interieurtrends. Ben jij er klaar voor om je interieur herfst-proof te maken? Om je wat inspiratie te geven hebben we 5 herfst trends in vloerkleden voor je op een rijtje gezet.

   Vloerkleden van papier

   In het huidige tijdperk waarin steeds meer aandacht is voor een verantwoorde toekomst, zijn de papieren vloerkleden van Woodnotes een echte aanrader. De vloerkleden van de Paper Yarn collectie zijn voor een groot deel gemaakt van papier. Naast milieuvriendelijk, zijn de vloerkleden ook nog eens uniek in hun design en weten ze met hun warme kleuren je interieur prachtig aan te vullen.

   Woodnotes papieren vloerkleed

   Vloerkleden met ruitpatroon

   Ruitjes zijn hip! Dit is ook te zien in de nieuwe collectie van onze Home Collection. Het design ‘Stockholm' uit de exclusieve Home Collection van vloerkledenwinkel.nl bestaat uit een mooi ruitpatroon en is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

   Vloerkleden met print

   Ook vloerkleden met gekke prints zien we deze herfst veel terug komen. Neem bijvoorbeeld het Hungry vloerkleed van Moooi, waarbij voedsel, vrolijkheid en kleur centraal staan.  Dit kleed, ontworpen door Bas Kosters, bevat alles wat je nodig hebt voor een fijne herfst.

   Hungry Moooi Vloerkleed

   Vloerkleden met structuur

   Zoals we in een eerdere blog over vloerkleden met structuur al beschreven, zijn vloerkleden met structuur helemaal hot. Ook in de herfstcollecties van dit jaar zien we veel vloerkleden met structuur terug komen.

   Home Collection vloerkleed

   Hoogpolige vloerkleden

   Zodra de temperaturen dalen zien we vaak een trend richting warmere kleuren en materialen in het interieur. Hoogpolige vloerkleden horen hier ook bij. Brink en Campman heeft hiervan een prachtige collectie. Neem bijvoorbeeld de Brink en Campman Rocks, geweven van hoogwaardig Nieuw-Zeelandse scheerwol. De wol is pluisarm en van nature vuilafstotend en slijtvast. Verkrijgbaar in verschillende warme herfstkleuren.

   Welke trend vind jij het mooist?

   Laat ook een reactie achter

   Wat vond je van dit blogbericht? Laat het ons weten, wij zijn heel benieuwd!

   *Wordt niet gepubliceerd.

   * Verplicht

   Recente artikelen