3 vloerkleden met dierenprint Vloerkledenwinkel

3 vloerkleden met dierenprint

Vandaag is het Dierendag! De leukste dag in het jaar voor die schattige, kleine beesten die lekker rondhuppelen in je tuin. Wat moet je toch zonder ze? Maar behalve in je tuin, op de bank, op je bed is op het vloerkleed ook één van de plekjes waar jouw huisdier niet van weg te slaan is. Heb jij een leuke foto van jouw huisdier op jouw vloerkleed? Deel het dan met ons! Behalve een huisdier die op je vloerkleed ligt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een huisdier op je vloerkleed; want vloerkleden met dieren prints hebben we wel!  

Mr Fox

Het schattige Mr Fox vloerkleed is toch wel een van onze persoonlijke favorieten. Dit kindervloerkleed met vossenprint is verkrijgbaar in vijf leuke kleuren. De vossen zijn een leuk, opvallend pronkstuk op dit vloerkleed. Als je van dieren en kleuren houdt, is dit vloerkleed super leuk!

Mr Fox Scion vloerkleed

HI Carpets Kalahari

De Kalahari collectie van het Britse merk HI Rugs heeft allemaal print op de vloerkleden geprint. De prints zijn wilde dieren. Zo is er een vloerkleed met een Antelope, een vloerkleed met een Giraffe en een vloerkleed met een tijger. Leuk voor de kinderkamer of gewoon voor het geven van een wild life look aan je woonkamer.

Brink en Campman Kids Bear

Het vloerkleed Brink en Campman Kids Bear is een vloerkleed uit de Kids collectie. Dit schattige vloerkleed is heel leuk voor de kinderkamer. De herkenbare vormen zijn gemaakt van sterke Japanse acryl. Maak je kinder- of speelkamer helemaal af met deze super lieve vloerkleden!

Wat vind jij van deze schattige dierenvloerkleden? En houdt jouw huisdier ook zo van jouw vloerkleed? Laat het weten in de reacties

Terug naar blog