Vloerkledenwinkel opent shop-in-shop in Staphorst Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel opent shop-in-shop in Staphorst

Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn. In het bouw- en woonwarenhuis in Staphorst is een grote en gevarieerde collectie vloerkleden te bekijken, waaronder vintage kleden, wollen kleden en hoogpolige kleden. Zowel consumenten als interieurprofessionals zijn er van harte welkom.

Strategische stap

Eigenaar Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel is trots op deze nieuwe, strategische stap: ''Boer Staphorst is een gerenommeerde naam in het oosten en noorden van Nederland en sluit goed aan bij ons bedrijf door de goede kwaliteit die ze leveren, service en de mooie, goed opgezette showroom.

Zij waren op zoek naar een breder aanbod van vloerkleden. Hiervoor waren ze bij ons als specialist aan het juiste adres. Zo hebben we de handen ineen geslagen en zijn we een samenwerking begonnen. Geïnteresseerde- en professionele klanten die in het oosten en noorden gevestigd zijn, hebben vanaf heden ook in hun regio een locatie met een gevarieerd aanbod in vloerkleden. Zo kunnen we ook dat deel van Nederland bedienen.

Vloerkledenwinkel Boer Staphorst

Uitstekend samenspel

Commercieel directeur Arie Willem Raatgever van Boer Staphorst: “ Als Boer Staphorst vinden we dat professionaliteit hoog in het vaandel moet staan. Betrouwbaar, oplossingsgericht, meedenkend en vooral familiair zijn de kernwaarden die daar goed bij passen. Deze waarden samen met de juiste prijs-kwaliteit maken van Boer Staphorst een prachtige winkel waar de klant zich volledig op zijn gemak voelt.

Om dit te kunnen continueren zijn we dagelijks op zoek naar een passend aanbod van onze leveranciers en formules. Met de huidige formules en concepten in de winkel hebben we in het verleden al de nodige ervaring opgedaan. Met namen als o.a. Bolia, VT wonen, De mooiste keukenwinkel, thuisin, Baderie, Bodilson, Zuiver en BY Boo, bestond ook de behoefte om met vloerkleden iets op te zetten.

Vloerkledenwinkel Boer Staphorst


Gezien het grote aanbod vloerkleden in de markt en de kennis die ervoor nodig is om dit de klant te kunnen presenteren hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Vloerkledenwinkel. Het is een bekende en sterke formule die online fors aanwezig is. Na meerdere bezoeken en bovenal prettige gesprekken in de fysieke winkels van Vloerkledenwinkel hebben we de knoop doorgehakt. En ja, eerlijk is eerlijk het is prachtig geworden. Het samenspel tussen Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst is perfect op elkaar afgestemd en zichtbaar geworden in de shop van Vloerkledenwinkel. Alle werkzaamheden verliepen vlot en volgens verwachting. Complimenten!

De uitstraling van de shop en de kunde van de medewerkers van Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst gaan er zeker zorg voor dragen dat we mooie resultaten gaan behalen.”

Meer informatie over de shop in shop in Boer Staphorst >

Terug naar blog