Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Woonprofessionals

Het b2b team van vloerkledenwinkel helpt stylisten en zakkelijk klant met het uitzoeken van vloerkleden die sfeer uitstralen en funtioneel zijn binnen de ruimte. Door onze ervaring jaren lang op te bouwen zijn wij een expert in vloerkleden. Voor elke woning, hotel, restaurant en kantoor zijn er geschikte vloerkleden. Bekijk voor ons grote aanbod op onze webshop. Komt u er zelf niet uit kunt u alijd contact opnemen met onze adviseurs via + 31 (0) 35 3030 009 en het e-mail adres klantenservice@vloerkledenwinkel.nl. Meeteen al vloerkleden bekijken kom langs in onze winkel/ showroom in Hilversum. 

Grote aantallen

Het is ook mogelijk om grote aantallen bij ons te bestellen. Wij leveren aan winkels, bedrijven, vakantieparken, stylisten etc. Door korte lijnen met de leverancier en fabrikant bieden wij grotere aantallen aan voor een voordeligere prijs. Meer dan 5 stuks? Vraag gelijk een offerte aan of bel + 31 (0) 35 3030 009.

 

Wat wij doen voor jou!

Doordat we beschikken over een groot netwerk van producenten en leveranciers, zijn we in staat je bij alle vragen te helpen. We helpen je bijvoorbeeld graag met tips bij onderhoud, advies op maat en uiteraard kun je gebruik maken van onze vakkennis. 

De voordelen:

  1. Wij kunnen je werk uit handen nemen door rechtstreeks contact met je klant. Uiteraard alleen op verzoek.
  2. Ontwerp je eigen vloerkleed online, bijwonen van woonprofessional events en uniek in zijn soort, de zichtservice.
  3. Maak gebruik van de winkel/ showroom in Hilversum om je klant de uitgebreide collectie vloerkleden te laten zien, ook in de avonduren en zaterdag
  4. Lenen van vloerkleden voor producties in woonbladen e.d.
  5. De stalenservice: van nagenoeg alle vloerkleden in onze collectie hebben wij stalen die kosteloos te leen zijn!
  6. Neem voor de alle voordelen contact met ons op.

U kan hier direct een offerte aanvragen. U kan ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Bellen kunt u naar + 31 (0) 35 3030 009 en het  e-mail adres is klantenservice@vloerkledenwinkel.nl

Ontwerp online je eigen vloerkleed

Je zult het ongetwijfeld herkennen, je klant wil een vloerkleed, maar alles wat je tegenkomt is het nét niet. De kleur in de hoek is niet goed, het design moet iets anders, de lijn in het midden moet een andere kleur hebben, kortom je bent op zoek naar maatwerk. Bij Vloerkledenwinkel kun je online zeer eenvoudig je eigen vloerkleed ontwerpen! 

We hebben een tool, welke uniek is in Nederland en alleen bij Vloerkledenwinkel te gebruiken. Je maakt een keuze voor een dessin, kiest uit 200 kleuren jouw kleur(en) en voert in welk formaat het vloerkleed moet worden. Nu nog de keus voor het materiaal: wol, viscose of zijde. Wij kunnen je adviseren welke techniek het best bij jouw dessin past.

Je klant kan ook een eigen vloerkleed ontwerpen. Je print of mailt ons het ontwerp. Wij gaan deze in de juiste kleuren, verhoudingen en formaten in de ontwerptool zetten.
Binnen 10-12 weken heeft je klant het eigen ontworpen unieke kleed in huis. Het hele proces is typisch Vloerkledenwinkel, betrouwbaar, betaalbaar, servicegericht en uniek!

Mocht de Design Your Own tool vragen om een login?  Klik dan hier om automatisch in te loggen.

Stylisten 

Voor stylisten verzorgen wij regelmatig een lunch, waar we  kennis delen .

Wij verzorgen onze stylisten lunch in onze showroom in Hilversum.

Adres: Vreelandseweg 40C, Hilversum 1216 CH

 

Wanneer wordt de stylisten lunch gehouden?

Elke eerste donderdag van de maand, van 10:00 tot 13:00

(Komt een ander moment beter uit? Maak dan een persoonlijke afspraak)

 

Aanmelden voor een stylisten lunch?

Mail dan naar Erjan@vloerkledenwinkel.nl of bel 035 3030 009