Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Woonprofessionals

Het B2B team van Vloerkledenwinkel helpt stylisten en zakelijke klanten met het uitzoeken van vloerkleden die sfeer uitstralen en functioneel zijn binnen de ruimte. Door jarenlange  ervaring zijn wij experts op het gebied van vloerkleden. Voor elke woning, hotel, restaurant en kantoor hebben wij geschikte vloerkleden. Bekijk het aanbod in onze webshop. Komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs via + 31 (0) 35 3030 009 en het e-mail adres klantenservice@vloerkledenwinkel.nl. Meteen al vloerkleden bekijken? Kom langs in een van onze winkels in Hilversum of Sleidinge (BE). 


Grote aantallen

Het is ook mogelijk om grote aantallen bij ons te bestellen. Wij leveren aan winkels, bedrijven, vakantieparken, stylisten etc. Door korte lijnen met de leverancier en fabrikant bieden wij grotere aantallen aan voor een voordelige prijs. Meer dan 5 stuks? Vraag gelijk een offerte aan of bel + 31 (0) 35 3030 009.

Wat wij doen voor jou!

Doordat we beschikken over een groot netwerk van producenten en leveranciers, zijn we in staat je bij alle vragen te helpen. We helpen je bijvoorbeeld graag met tips bij onderhoud, advies op maat en je kan uiteraard gebruik maken van onze vakkennis. 

De voordelen:

  1. Wij kunnen je werk uit handen nemen door rechtstreeks contact met je klant. Uiteraard alleen op verzoek.
  2. Ontwerp je eigen vloerkleed online.
  3. Bijwonen van woonprofessional events
  4. En niet te vergeten uniek in zijn soort, de zichtservice. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend met tot wel 3 kleden langs en deze kunnen jullie dan samen bekijken in het interieur van je klant.
  5. Maak gebruik van de winkel in Hilversum om je klant de uitgebreide collectie vloerkleden te laten zien, ook in de avonduren en zaterdag
  6. Lenen van vloerkleden voor producties in woonbladen e.d.
  7. De stalenservice: van nagenoeg alle vloerkleden in onze collectie hebben wij stalen die kosteloos te leen zijn!
  8. Neem voor de alle voordelen contact met ons op.

U kan hier direct een offerte aanvragen. U kan ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Bellen kan naar + 31 (0) 35 3030 009 en het  e-mail adres is klantenservice@vloerkledenwinkel.nl

 

Stylisten 

Voor stylisten verzorgen wij regelmatig een lunch, waar we kennis delen . 

Wij verzorgen onze stylisten lunch in onze winkel in Hilversum. Adres: Vreelandseweg 40C, Hilversum 1216 CH

 

Wanneer wordt de stylisten lunch gehouden? Elke eerste donderdag van de maand, van 10:00 tot 13:00      

(Komt een ander moment beter uit? Maak dan een persoonlijke afspraak)

 

Aanmelden voor een stylisten lunch?

Mail dan naar Monique@vloerkledenwinkel.nl of bel 035 3030 009