Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Woonprofessionals

 

Meer dan 5 stuks bestellen?

 

Vraag gelijk een offerte aan of bel + 31 (0) 35 3030 009

 

Grotere aantallen

Wij leveren aan winkels, bedrijven, vakantieparken, stylisten etc. Door korte lijnen met de leverancier en fabrikant bieden wij grotere aantallen aan voor een voordeligere prijs.

 

Wie zijn wij?

Vloerkledenwinkel is specialist in vloerkleden. Wij kunnen je daardoor helpen met het perfecte kleed te vinden voor je klant of project, zowel klein als grootschalig. Maar we doen meer. In onze webshop kun je op eenvoudige wijze vloerkleden bekijken en bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook onze showroom in Hilversum bezoeken. In de showroom tonen we het grootste deel van de collectie.

 

Wat bieden wij?

Doordat we beschikken over een groot netwerk van producenten en leveranciers, zijn we in staat je bij alle vragen te helpen. We helpen je bijvoorbeeld graag met tips bij onderhoud, advies op maat en uiteraard kun je gebruik maken van onze vakkennis. 

De voordelen:

  1. Wij kunnen je werk uit handen nemen door rechtstreeks contact met je klant. Uiteraard alleen op verzoek.
  2. Ontwerp je eigen vloerkleed online, bijwonen van woonprofessional events en uniek in zijn soort, de zichtservice.
  3. Maak gebruik van de showroom in Hilversum om je klant de uitgebreide collectie vloerkleden te laten zien, ook in de avonduren en zaterdag
  4. Lenen van vloerkleden voor producties in woonbladen e.d.
  5. De stalenservice: van nagenoeg alle vloerkleden in onze collectie hebben wij stalen die kosteloos te leen zijn!
  6. Neem voor de alle voordelen contact met ons op.

 

 Contactformulier

 Contact

U kan hier direct een offerte aanvragen. U kan ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Bellen kunt u naar + 31 (0) 35 3030 009 en het  e-mail adres is klantenservice@vloerkledenwinkel.nl

 

Ontwerp online je eigen vloerkleed

Je zult het ongetwijfeld herkennen, je klant wil een vloerkleed, maar alles wat je tegenkomt is het nét niet. De kleur in de hoek is niet goed, het design moet iets anders, de lijn in het midden moet een andere kleur hebben, kortom je bent op zoek naar maatwerk. Bij Vloerkledenwinkel kun je online zeer eenvoudig je eigen vloerkleed ontwerpen! 

We hebben een tool, welke uniek is in Nederland en alleen bij Vloerkledenwinkel te gebruiken. Je maakt een keuze voor een dessin, kiest uit 200 kleuren jouw kleur(en) en voert in welk formaat het vloerkleed moet worden. Nu nog de keus voor het materiaal: wol, viscose of zijde. Wij kunnen je adviseren welke techniek het best bij jouw dessin past.

Je klant kan ook een eigen vloerkleed ontwerpen. Je print of mailt ons het ontwerp. Wij gaan deze in de juiste kleuren, verhoudingen en formaten in de ontwerptool zetten.
Binnen 10-12 weken heeft je klant het eigen ontworpen unieke kleed in huis. Het hele proces is typisch Vloerkledenwinkel, betrouwbaar, betaalbaar, servicegericht en uniek!

Mocht de Design Your Own tool vragen om een login? Klik dan hier om automatisch in te loggen.