Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Woonprofessionals

 

Heeft u al een samenwerking met de Vloerkledenwinkel?

Wie zijn wij

Vloerkledenwinkel is specialist in vloerkleden. Wij kunnen je daardoor helpen met het perfecte kleed te vinden voor je klant of project, zowel klein- als grootschalig. Maar we doen meer. In onze webshop kun je op eenvoudige wijze vloerkleden bekijken en bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook onze showroom in Hilversum bezoeken. In de showroom tonen we het grootste deel van de collectie.

Wat bieden wij
Doordat we beschikken over een groot netwerk van producenten en leveranciers, zijn we in staat je bij alle vragen te helpen. We helpen je bijvoorbeeld graag met tips bij onderhoud, advies op maat en uiteraard kun je gebruik maken van onze vakkennis. 

Kom je bij ons langs?
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur ons een mail met je gegevens en wij nemen contact met je op!
Mail ons op klantenservice@vloerkledenwinkel.nl of bel ons op nummer 035-30 30 009. 
Of kom langs in onze winkel: Vreelandseweg 40c, 1216 CH Hilversum

Contactformulier

Wat is er te zien in onze showroom


In onze showroom zijn de volgende merken aanwezig: Calvin Klein, Carpet Sign, Brink & Campman, Louis de Poortere, Moooi Carpets, Brinker, GAN rugs, Perletta, Ted Baker, Wedgwood, Dash & Albert. Maar ook de topdesigners als Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Nani Marquina, Edward van Vliet e.a. Behalve kleden van deze merken beschikken wij ook over onze unieke Home Collection en de mogelijkheid om zelf een kleed te ontwerpen, in elke kleur en maat.

De voordelen 

  • Wij kunnen je werk uit handen nemen door rechtstreekscontact met je klant. Uiteraard alleen op verzoek.
  • Ontwerp je eigen vloerkleed online, bijwonen van woonprofessional events en uniek in zijn soort, de zichtservice.
  • Maak gebruik van de showroom in Hilversum om je klant de uitgebreide collectie vloerkleden te laten zien, ook in de avonduren en zaterdag
  • Lenen van vloerkleden voor producties in woonbladen e.d.
  • De stalenservice: van nagenoeg alle vloerkleden in onze collectie hebben wij stalen die kostenloos te leen zijn!
  • Neem voor de alle voordelen contact met ons op.

 

Ontwerp online je eigen vloerkleed

Je zult het ongetwijfeld herkennen, je klant wil een vloerkleed, maar alles wat je tegenkomt is het nét niet. De kleur in de hoek is niet goed, het design moet iets anders, de lijn in het midden moet een andere kleur hebben, kortom je bent op zoek naar maatwerk. Bij Vloerkledenwinkel kun je online zeer eenvoudig je eigen vloerkleed ontwerpen! 

We hebben een tool, welke uniek is in Nederland en alleen bij Vloerkledenwinkel te gebruiken. Je maakt een keuze voor een dessin, kiest uit 200 kleuren jouw kleur(en) en voert in welk formaat het vloerkleed moet worden. Nu nog de keus voor het materiaal: wol, viscose of zijde. Wij kunnen je adviseren welke techniek het best bij jouw dessin past.

Je klant kan ook een eigen vloerkleed ontwerpen. Je print of mailt ons het ontwerp. Wij gaan deze in de juiste kleuren, verhoudingen en formaten in de ontwerptool zetten.
Binnen 10-12 weken heeft je klant het eigen ontworpen unieke kleed in huis. Het hele proces is typisch Vloerkledenwinkel, betrouwbaar, betaalbaar, servicegericht en uniek!

Mocht de Design Your Own tool vragen om een login? Klik dan hier om automatisch in te loggen.