Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie witte vloerkleden

Sorteer op:

Wit vloerkleed bestellen?

De kleur wit is een echte alleskunner. Welke kleur uw meubilair ook heeft, een wit vloerkleed heeft de kracht om net wat extra’s te geven aan uw inrichting. Een wit tapijt biedt ook een hele goede aanvulling op uw moderne interieur. De Vloerkledenwinkel heeft het perfecte witte tapijt voor jou.

Wit wordt heel vaak gebruikt in de hedendaagse wooninrichting. Het haalt het licht naar binnen en laat de kamer stralen. Met wit kun je heel creatief zijn. Het is immers te combineren met alle andere tinten. Kijk eens naar een wit vloerkleed bijvoorbeeld. Het past in elke woning. En het gaat je hele leven mee. Verander je door de jaren heen van stijl van woning? Dan gaat je wit vloerkleed gewoon mee naar je nieuwe interieur. 

Wit brengt licht in de kamer 

Een wit vloerkleed bedraagt een vrij groot oppervlak in de kamer. Het springt onmiddellijk in het oog. Met een wit tapijt dat bijna van muur tot muur reikt krijg je een groot ruimtegevoel. Heel veel hangt ook af van het soort vloer waarop je je wit vloerkleed legt. Leg je het op een zwarte vloer, dan creëer je een heel groot contrast. Een wit tapijt past evengoed op een witte, grijze of houten vloer. Met een wit vloerkleed kun je nooit verkeerd doen. 

Welk vloerkleed kies jij? 

Bij een wit tapijt moet je vooral letten op de structuur van het vloerkleed. Kies je voor hoogpolig? Kies je voor een dik wollen tapijt of een gehaakt of grof geweven vloerkleed? Elk van deze uitvoeringen geeft een andere uitstraling aan je kamer. Ga je voor één groot kleed of hou je eerder van meerdere kleine tapijtjes? Laat je inspireren, er is keuze te over. Kies het perfect witte vloerkleed voor jou. Zo krijgt je kamer een heel nieuwe uitstraling.

Witte vloerkleden kopen

Bekijk ons aanbod witte vloerkleden en maak gebruik van onze zichtservice als je er niet helemaal uitkomt en twijfelt tussen een aantal wit kleurige kleden.

Bij Vloerkledenwinkel.nl heeft u een enorme keuze aan witte kleden. Komt u er online niet uit? Kom dan naar de winkel in Hilversum!