8.6
277 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze Vintage Berber vloerkleden

Sorteer op:

Vintage Berber vloerkleed

Wil je een Berber tapijt kopen? Van onze volledige collectie vloerkleden staat de berber bekend als het hoogwaardige, hoogpolige en warme tapijt.  De kenmerken van deze vloerkleden zijn: handgemaakt product, met een unieke uitstraling. Het basismateriaal is wol, vaak in de kleuren wit of ivoor en het land van herkomst is meestal Marokko.

De karpetten zijn allemaal geknoopt, waarbij er een lange pool ontstaat (in tegenstelling tot een vlak geweven structuur). Dat levert een heerlijk zachte oppervlaktebeleving op, die zeer comfortabel is. Daarnaast hebben deze tapijten dankzij het natuurlijke, vettige karakter van de toegepaste wol vezel een prettige en praktische kant, die de levensduur ten goede komt: Vuil hecht namelijk minder goed aan de oppervlakte en het kleed laat als het ware zichzelf weer schoon lopen in het gebruik.

Sfeer en gezelligheid met een Berber tapijt

Bent van sfeer en gezelligheid in huis, dan is een Berber vloerkleed aan te bevelen. Naast de comfortabele uitstraling is er nog een extra dimensie die deze karpetten hun meerwaarde verleent: de warmte van de volle en vaak enigszins vette wol is heerlijk aan de voeten, zeker als het in de zithoek ligt. De Berber tapijten zijn namelijk enorm zacht en comfortabel en daarom geliefd bij mens en dier. Dankzij hun vaak bescheiden kleurstelling zijn ze dan ook gewilde sfeermakers in elk interieur. Je haalt als vanzelf gezelligheid in huis! Bekijk die ingetogen kleuren en ervaar die zachtheid door naar onze winkel te komen en zelf ons ruime assortiment te bekijken, of bestel het kleed online. Na een zachte en warme Berber karpet wil je niet meer anders!

Unieke karakter van een Berber kleed

Berber karpetten zijn allemaal uniek. Dit komt doordat ze handgeknoopt zijn en nooit volgens een vast patroon worden gemaakt. Dit zorgt ervoor, dat elke Berber net weer anders is dan de ander. Dus wil je geen doorsnee kleed in huis, maar iets wat niet hetzelfde is dan elders: kies voor een Berber tapijt van de Vloerkledenwinkel.