Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Sisal vloerkleden/ Natuurvloerkleden

Sorteer op:

Onze Sisal vloerkleden en natuurvloerkleden

Je bent op zoek naar een wasbaar vloerkleed? Dan ben je bij vloerkledenwinkel.nl aan het juiste adres. Onze wasbare vloerkleden zijn gemaakt door Internationale topleveranciers als Woolable en Rug solid.

 

Een vloerkleed dat in een wasmachine kan worden gedaan? Ja deze vloerkleden kunnen allemaal gewassen worden in de wasmachine! Handgemaakt van natuurlijk katoen en niet-giftige kleurstoffen, deze tapijten zijn de perfecte aanvulling op uw interieur. Ze zijn donzig, veilig en praktisch en omdat ze licht zijn, kun je ze gemakkelijk verplaatsen!

 

Divers assortiment

Vind het ontwerp dat bij jouw levensstijl en interieurstijl past en maak dagelijkse taken eenvoudiger met deze eenvoudig te reinigen vloerkleden. Wasbare vloerkleden zijn niet alleen praktisch maar ook nog stijlvol. Met een diverse selectie in vormen, kleuren, stijlen en prints is er voor iedereen een wasbaar vloerkleed. 

 

Advies voor het perfecte vloerkleed

Bent je niet zeker over welk vloerkleed voor jouw interieur geschikt is. Kom langs in een van onze winkels in Hilversum (NL)/ in Sleidinge (BE) of neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je het perfecte vloerkleed te vinden die helemaal aan sluit op je wensen en behoeftes.