8.7
267 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze ronde vloerkleden

Sorteer op:

Rond vloerkleed kopen

Een standaard rechthoekig vloerkleed of een keer wat anders met een rond vloerkleed? De vorm van een kleed is heel bepalend voor je interieur. Probeer eens de rechte lijnen uit je interieur te doorbreken met een rond kleed. Ook zijn ronde vloerkleden leuk onder zitje in een hoek of juist in het midden van een ruimte. Ook onder een ronde eetkamertafel is een rond vloerkleed aan te bevelen.

Een rond vloerkleed kan in elke ruimte

Een rond vloerkleed in de slaapkamer naast je bed is ook erg leuk. Het geeft een speels effect en daarnaast ook nog eens lekker zacht aan de voeten wanneer je ’s ochtends uit bed stapt.
Wat een belangrijk gegeven is, is dat ronde vormen in je interieur, een positiever effect hebben op je gemoedstoestand dan rechte hoeken. Met een rond vloerkleed kan je ervoor zorgen dat het gezin zich meer op zijn gemak gaat voelen.

Ronde vloerkleden zijn tijdloos

Ronde vormen zijn jaren geleden al eerder een mode trend geweest voor het interieur. Ook nu weer zijn ronde vloerkleden helemaal terug! Een ronde vorm brengt warmte in je interieur en daarnaast geeft een rond vloerkleed ruimte als je klein woont.
Heb jij al nagedacht over een rond kleed in je interieur? Kom bij ons langs of neem contact op voor een gepast advies. Wil je toch liever een normaal tijdloos vloerkleed? Kijk dan op onze pagina voor tijdloze vloerkleden.