Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie rode vloerkleden

Sorteer op:

rode vloerkleden

Zeg nooit zomaar rood tegen rood. Een rood tapijt kopen is niet altijd zo evident, maar toch kun je voor elk interieur een passend rood tapijt vinden. Je zult nooit je volledige interieur in rood kiezen. Een rood vloerkleed is een weloverwogen middel om je kamer aan te kleden. Het is in ieder geval een blikvanger en je laat zien dat je zorgvuldig met je interieur omgaat.
 

Vele tinten rood

Een felrood tapijt oogt heel strak. Dit kun je bijvoorbeeld als eyecatcher in je moderne minimalistische woning leggen. Bij je volledig witte vloeren, muren en plafonds is dit tapijt een echt kunstwerk. Soms heb je niets anders nodig dan een rood vloerkleed om je kamer allure te geven. Wil je wat meer evenwicht in de kamer, dan kies je nog een paar accessoires in hetzelfde rood. Zo wordt de aandacht verdeeld. Als je een traditioneel interieur hebt, kies je bijvoorbeeld voor een hoogpolig bordeaux-rood vloerkleed met een kleine tekening of met kleurschakeringen. Zacht rood zoals framboos-rood gaat perfect in een vintage woning. 

Combineer en experimenteer

Je rood vloerkleed combineer je met allerlei andere kleuren. Ga je voor wat we noemen 'ton-sur-ton'? Combineer dan je rood kleed met roze, donkerrood, koningsrood of oranjerood. Ook met kastanjebruin en terracotta blijf je zowat in dezelfde tinten. Kies je voor contrast? Denk dan om je rood vloerkleed te combineren met zwart en wit. Rood wordt zachter gemaakt met gebroken wit of beige. Grijs met rood geeft een zachte uitstraling, fel middenblauw met rood geeft een speelse indruk. Zo kun je zelf nog heel wat combinaties verzinnen. Laat je hart spreken en ga ervoor. Rood getuigt van passie en karakter. Iemand die rood in zijn interieur gebruikt, laat zien dat hij of zij iets anders wil dan de gewone doorsnee mens.
 

Rood vloerkleed kopen

Ben jij opzoek naar een rood vloerkleed voor in jou interieur? Bekijk ons aanbod rode vloerkleden en maak gebruik van onze zichtservice als je er niet helemaal uitkomt en twijfelt tussen een aantal rood kleurige kleden. Rood past namelijk ook zeer goed bij simpele kleuren zoals wit en licht grijs.