Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Perletta vloerkleed

Sorteer op:

Perletta vloerkleed kopen?

Perletta is een Nederlands bedrijf, dat op een unieke wijze vloerkleden ontwikkelt en produceert. Perletta combineert innovatie dessins met tijdloze weefsels. Andere kenmerken zijn de neutrale tinten en onverwachte structuren.
De ontwerpers van Perletta plaatsen tijdloze weefsels en onverwachte structuren in een nieuwe, moderne context. De vloerkleden van Perletta zijn zacht van grip en slijtvast. Het leuke van Perletta vloerkleden is dat deze veelal aan beide zijden te gebruiken zijn.

Uitstekende kwaliteit vloerkleden

Bij Perletta is een hoge kwaliteit het uitgangspunt. Alle Perletta tapijten zijn dan ook vervaardigd uit 100% zuiver scheerwol. Daarnaast worden de tapijten onder, gegarandeerde, zeer goede arbeidsomstandigheden zorgvuldig met de hand geweven. Ieder vloerkleed wordt in unieke wollen garens vervaardigd. De vloerkledencollectie van Perletta is niet alleen divers in dessins maar ook in structuren. De jonge ontwerpers gebruiken in de weeftechniek diverse structuren als uitgangspunt voor ieder tapijt. Ieder karpet is daarmee een persoonlijk, op maat, handgeweven kunstwerk. De ontwerpers vinden hun inspiratie over de hele wereld en zijn aanwezig op alle bekende woonbeurzen. Wilt u een speciale maat? Ook dat is mogelijk met de Perletta vloerkleden.