Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Opzoek naar een Vintage vloerkleed?

Original vintage
Sorteer op:

Vloerkleed Vintage

U bent op zoek naar een vintage vloerkleed? Dan bent u bij vloerkledenwinkel.nl aan het juiste adres. Onze vintage vloerkleden zijn retro, klassiek, antiek en authentiek. Vloerkledenwinkel.nl heeft een enorme collectie vintage vloerkleden van top merken zoals Louis de Poortere, De Munk en eigen collectie.

 

Vintage vloerkleed voor authentieke look

Kan je woonkamer of eethoek wel een nieuwe look gebruiken, maar heb je geen tijd om alles te verven en herschikken? Een vintage vloerkleed kan dan een mooie en makkelijke oplossing zijn. Deze vloerkleden zien er geleefd uit en geven je interieur een authentieke look.

 

Authentiek en versleten vloerkleed

De vintage vloerkleden zien eruit alsof ze al heel lang ergens liggen en daardoor geven de kleden een bepaalde sfeer mee aan het huis. Er zijn verschillende soorten kleden. Zo zijn er de patchwork tapijten en recoloured vloerkleden. De recoloured items zijn opnieuw geverfd, vaak in felle kleuren. Deze kleden zijn echte eye-catchers in je huiskamer. De patchwork kleden bestaan uit verschillende stukken tapijt die aan elkaar gemaakt zijn tot een groot kleed. Dit zorgt voor een leuk effect met veel kleuren en vormen op het tapijt.

 

Vintage-kleden combineren

Een antiek en stijlvol vintage-kleed is in diverse interieurs op z'n plaats. De vintage look is goed te combineren met een klassiek interieur, waardoor de inrichting net een beetje stoerder wordt. Daarnaast is zo'n vloerkleed ook mooi in combinatie met een modern interieur. Zo krijg je een combinatie van hip, stijlvol en toch modern. Wanneer je bijvoorbeeld een cognackleurige bank in de woonkamer hebt staan, kun je een kleed dat al ouder is daar erg goed mee combineren. Ook in de eethoek of in de keuken misstaat een vloerkleed niet.

 

Diverse kleuren en prints

De kleden zijn in veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Er zijn kleden met patronen in barokstijl, maar ook met bloemetjespatronen en veel sierlijke elementen. De kleden zijn gemakkelijk te onderhouden en daardoor een fijne aanwinst in je huis.

Vintage tapijten zijn breed inzetbaar en hebben hun kracht al bewezen in klassieke en moderne interieurs. Mix een vintage vloerkleed met een modern interieur voor een goed balans.

Bekijk hierboven onze huidige collectie vintage vloerkleden en bestel uw vintage kleed direct online