Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze Linie Design vloerkleden

Sorteer op:

Linie Design vloerkleden

Het Scandinavische merk Linie Design bestaat uit onderstaande Artwork, Essentials, Leather collectie:

Artwork vloerkleden

Artwork zit stevig verankerd in de Scandinavische design traditie. Stijlvol door de combinatie van minimalistisch en tijdloos aan de ene kant en traditioneel aan de andere kant. De ontwerpen kwamen tot stand in nauwe samenwerking met topdesigners uit de Noordelijke landen. Vormen, kleuren en structuren geven deze kleden een eigen gezicht. Functioneel maar vooral eigenzinnig in eenvoud. De Scandinavische vloerkleden zijn in India met de hand gemaakt door "master artisans" die generaties lang de Scandinavische stijl perfectioneren en deze excellent vertalen. Typerend voor Vloerkledenwinkel.nl.

Essentials vloerkleden

Stijlvolle en tijdloze dessins zijn voor ontwerpers een moeilijke opdracht. Gelukkig zijn wij tijdens onze zoektocht in Scandinavië uitstekend geslaagd. Onze Essentials collectie vindt haar oorsprong in deze landen. In Scandinavië heerst een eeuwenoude tapijt traditie. Vormen, kleuren en structuren geven deze Scandinavische kleden een eigen gezicht. De karpetten zijn functioneel maar vooral eigenzinnig in eenvoud.

De Vloerkledenwinkel Essentials vloerkleden zijn in India met de hand gemaakt, door "master artisans" die generaties lang de Scandinavische stijl perfectioneren. Deze Scandinavische vloerkleden geven uw kamer een mooi accent.

Leather vloerkleden

De merknaam zegt het al; Leather. Ieder leren vloerkleed van Vloerkledenwinkel.nl is ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. De kleden zijn ontworpen door Scandinavische designers en met de hand gemaakt door wevers uit India.

Exclusief en stijlvol

Kenmerken van deze uitgebreide collectie zijn varierende dessins en de uitgebreide maten. Omdat ieder leren vloerkleed in de Vloerkledenwinkel Leather collectie met de hand gemaakt wordt en daardoor uniek is, kunnen kleine afwijkingen ten opzichte van de foto op de website zich voordoen maar dat maakt het vloerkleed juist origineel en eigen.

Ervaar zelf het gevoel van deze exclusieve en stijlvolle vloerkleden die speciaal zijn ontworpen voor moderne ruimtes. Bekijk hierboven de gehele Leather Collectie.

Selected vloerkleden

De selected vloerkleden zijn uniek in het assortiment van Vloerkledenwinkel.nl. In de collectie Selected vloerkleden ligt de nadruk op het patroon. Deense designers hebben exceptionele expressies gecreeërd. Met deze expressies wilden ze een stijlvolle huiskamer creëren. Dat is zeker gelukt met de Selected collectie. De vloerkleden zijn uniek in het gebruik van materiaal en manier van weven. De Trisquare is bijvoorbeeld met de hand getuft en gemaakt van viscose, terwijl de Misty met de hand geknoopt is. Kijk hierboven voor de gehele collectie Selected vloerkleden. 

Various vloerkleden

De Various vloerkleden geven je huiskamer een iconische eyecatcher cadeau. Door de vernieuwende patronen, kleuren en texturen heb je met de Various collectie elke keer weer een nieuw item waar je oog op valt. De Almeria kleden zijn bijvoorbeeld volledig gemaakt van viscose. Door de franjes aan beide zijden krijgt het vloerkleed een speels maar tegelijkertijd klassiek uiterlijk. De Arguto is daarentegen gemaakt van twee verschillende materialen. Alle kleden zijn gemaakt in India.