8.7
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze kindervloerkleden

Sorteer op:

Kindervloerkleed kopen?


U bent op zoek naar een kindervloerkleed? Dan bent u bij vloerkledenwinkel.nl aan het juiste adres. Onze kindervloerkleden zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. De kids collectie bestaat uit vloerkleden van Harlequin, en het Nederlandse Brink en Campman en Scion.  

Kinderkamer of babykamer tot mooi geheel maken

Wil je de kinderkamer of speelhoek leuk inrichten? Een vloerkleed maakt een kamer al snel sfeervol en knus. Vrolijke prints, afbeeldingen van dieren, veel kleur en diverse motiefjes en patronen zijn kenmerkend voor een kindertapijt. De speel- of slaapkamer van je kinderen wordt nog leuker en meer compleet met een mooi vloerkleed.

Kindervloerkleden assortiment

Kindertapijten zijn beschikbaar in diverse maten en de kindervloerkleden zijn vaak in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo zijn er kleden in de vorm van een walvis, beer en bloemen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er diverse soorten vloerkleden. Een kindertapijt is een goede accessoire om de kinderkamer nog vrolijker te maken.

Vloerkleden voor kinderen

Vrolijke ontwerpen en herkenbare icoontjes sluiten goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Op veel kleden zijn dieren afgebeeld, maar ook prinsessen, robots en auto's zijn op de kindertapijten te zien. De kleden zijn gemaakt van diverse materialen zoals acryl en wol. Daarnaast heb je de keuze om verschillende afmetingen te bestellen, zodat je een tapijt krijgt dat perfect in de kamer past.

Kleurrijke patronen voor jongens em meisjes

Wanneer je kiest voor kindervloerkleden met patronen, dan creëer je in de kinderkamer een ruimtelijk effect. Kies je voor een kleed met strepen over de lengte? Dan lijkt de lengte van de kamer ook langer. Is het interieur verder vrij rustig? Dan is een kleed met een patroon zoals stippen of een afbeelding van een dier een geschikte keuze. De kleden zijn eenvoudig schoon te houden wanneer je ze regelmatig stofzuigt en goed onderhoudt met schoonmaakbehandelingen. De kinder- of speelkamer van je kinderen is met een vrolijk, kleurrijk kleed een fijne plek om te spelen en ziet er daardoor extra gezellig uit.

Bestel je kindervloerkleden bij de Vloerkledenwinkel

Een kindervloerkleed moet goed aansluiten in de kinder- of speelkamer. Met vrolijke kleuren is er snel met elk kind een match te maken tussen het juiste kindervloerkleed.

Bekijk hierboven onze huidige collectie kindervloerkleden en bestel direct online.