Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Katoenen vloerkleden

Sorteer op:

Het Katoenen vloerkleed

Katoen is een sterk, duurzaam en natuurlijk materiaal dat al jaren wordt toegepast in het interieur. Ook voor vloerkleden gaat dit op. Strak geweven katoenvezels lenen zich uitermate goed voor een prachtige katoenen vloerkleden collectie. Katoen is als materiaal niet alleen sterk en duurzaam maar het laat zich ook makelijk kleuren waardoor het katoenen vloerkleed in alle kleuren te maken en verkrijgen is. Een ander voordeel van katoen is dat het een zacht en ademend materiaal is. Deze eigenschappen zijn dat ook terug te zien in kleden van katoen.

Naast de zachtheid zorgt de stevigheid van dit materiaal ervoor dat vloerkleden van katoen minder snel kreukelen. Een andere eigenschap is het gemak in onderhoud. Dit type vloerkleed pluist namelijk een stuk minder dan een wollen vloerkleed. Daarnaast hoeft het ook minder vaak gestofzuigt te worden dan een hoogpolig vloerkleed.

Katoenen vloerkleed kopen? 

Binnen ons assortiment maken verschillende merken gebruik van katoen. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de collectie van Louis de Poortere. Wil je een katoenen vloerkleed kopen? Dan is deze bij ons online te bestellen of in de showroom te bezichtigen.