Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie grijze vloerkleden

Sorteer op:

Grijs vloerkleed kopen

Ben je op zoek naar een tapijt dat met elke kleur kan worden gecombineerd, dan biedt een grijs vloerkleed de uitkomst. De kleur grijs is letterlijk met elke kleur te combineren en zo ook met elke kleur, betreffende uw interieur. Wacht niet langer en kies vandaag nog het grijze vloerkleed die uw huiselijke inrichting compleet maakt.

Stijl

Je hebt diverse woningstijlen waarbij je verschillende soorten meubels kunt gebruiken. Een grijs vloerkleed is best neutraal en past bijvoorbeeld goed in de landelijke en vintage stijlen. Maar ook in een moderne inrichting kan je erg goed een grijs vloerkleed plaatsen. Let hierbij wel goed op het patroon en de structuur, het moet natuurlijk passen. Een modern vloerkleed heeft vooral simpele vormen en is vaak laagpolig. De landelijke varianten zijn robuuster en hoogpolig. 

Contrast

Een grijs vloerkleed past het beste in een omgeving die niet te licht is, maar juist donkere accenten heeft. Zeker wanneer de vloer of bank best donkere kleuren heeft, kan een grijs vloerkleed opvallen door het verschil in contrast. Dit is ook iets wat je bij andere meubels kunt toepassen voor een mooi effect. 

Rustgevend

Een grijs vloerkleed met mooie patronen kan je kamer niet alleen extra sfeer geven, het is ook een erg rustige kleur. Wil je dus graag iets unieks en tegelijkertijd een accessoire wat de kamer een toon rustiger maakt, dan kies je uiteraard voor grijs! Grijs past namelijk ook goed bij de meeste kleuren. Waarom een gewone grijze vloerkleed als je een grijs, wit en blauw vloerkleed kunt kopen?

Grijze vloerkleden online

Bekijk ons aanbod grijze vloerkleden en maak gebruik van onze zichtservice als je er niet helemaal uitkomt en twijfelt tussen een aantal grijskleurige kleden. Bij Vloerkledenwinkel.nl heeft u een enorme keuze aan grijze vloerkleden. Komt u er online niet uit? Kom gerust naar de winkel in Hilversum! Bekijk de openingstijden.