Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Gínore vloerkleed kopen?

Sorteer op:

Gínore vloerkleed kopen?

Gínore is een merk dat elk interieur tot leven laat komen. Dit merk is een Nederlands-Belgische partnership met meer dan 100 jaar ervaring in vloerkleden. De vloerkleden van Gínore bestaan uit vier kenmerken.

  1. Kleuren die een interieur verbinden
  2. Een stijlvol dessin
  3. Een prachtige, duurzame kwaliteit
  4. Een rijke finish die zacht aanvoelt

Geweven acryl-chenille garens

De vloerkleden van dit Nederlands-Belgische merk zijn geweven van het materiaal acryl-chenille. Dit is een moderne vezel. Acryl heeft ook een hoge kleurechtheid. Elk vloerkleed houdt dus de prachtige kleuren die het vanaf het begin van de aankoop al heeft. De weeftechniek die wordt gebruikt bij de vloerkleden van Gínore zorgt ervoor dat er ingewikkelde patronen en paletten gecreërd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een platgeweven tapijt met een lage pool.  

Flow & Geo naast patch lijn

De Flow & Geo zijn twee kwaliteiten uit de Gínore collectie. Deze collecties zijn de nieuwe collecties naast de patchwork lijn. De Flow en Geo zijn gemaakt van Acryl-chenille en de achterkant van Jute. De Flow collectie geeft een botanische look aan je interieur. Daarentegen zijn de ontwerpers van de Geo collectie gaan spelen met vormen. Deze verschillende vormen zorgen voor mooie accenten. Bekijk snel de Gínore collectie.