Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Gan vloerkleed

Sorteer op:
Sorteer op:

Gan vloerkleed kopen?

Gandia Blasco, de Valenciaanse ontwerpfabrikant van Gan vloerkleden, is meer dan 60 jaar geleden begonnen als textielfabrikant. De vloerkledencollectie van Gandia Blasco is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot en gewaardeerd merk en wordt ook wel GAN RUGS genoemd. De karpetten van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, van rechthoekig tot ovaal.
De GAN collectie is eigenzinnig, puur, sober en tijdloos. De karpetten uit de collectie zijn zichtbaar beïnvloed door een veelheid van culturen waaronder Perzisch, Arabisch en het Middellandse Zeegebied.

Handgetuft of handgeknoopt

Ieder vloerkleed is met de hand getuft of met de hand geknoopt. Gan vloerkleden worden gemaakt met verschillende breitechnieken en net als bij een echt rommelig breiwerk verschilt de breedte per strook. De vorm is dan ook niet altijd vierkant, wat zorgt voor prachtige en unieke vloerkleden. In de collectie vindt u unieke ontwerpen. Een van deze ontwerpen is ontworpen door Patricia Urquiola: de Mangas collectie. De Mangas tapijtencollectie kreeg de ICF Editors award en werd geëxposeerd in het Mad Museum in New York. De Mangas collectie bestaat uit tapijten en zitelementen die één geheel vormen.