8.7
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie buitenkleden

Sorteer op:
Sorteer op:

Een buitenkleed of tuinkleed voor een sfeervolle en comfortabele tuin

De tuin is dé plaats waar gezelligheid en ontspanning centraal staan - zeker tijdens de warmere seizoenen van het jaar zoals de lente en de zomer. Het is dan ook belangrijk om voor de juiste voorzieningen te kiezen bij de inrichting van je tuin en/of terras. Een buiten- of tuinkleed is dan ook een goed idee. Maar wat heeft zo'n buitenkleed nu precies te bieden? Zoals bij elke aankoop investering is het belangrijk dat je weet wat je koopt, nog voor je het koopt. Een overzicht op de voordelen van een buiten- of tuinkleed is hier dan ook van toepassing!

De voordelen van een buiten vloerkleed

Een buitentapijt is precies wat de naam zegt: een tapijt of kleed dat geschikt is voor gebruik buitenshuis. De voordelen hiervan reiken ver:
1. Functionaliteit
Eerst en vooral zijn dergelijke kleden functioneel. Dat wil zeggen, ze bieden een optimale demping op harde ondergrond zoals een terras met tegels of stenen. Hierdoor wordt het eenvoudiger en aangenamer om op het terras of in de tuin te vertoeven.
2. Uiteenlopende formaten
Ook komt een vloerkleed voor buiten in verschillende formaten. Zowel voor kleine tuinen als enorme terrassen bestaat er dus een oplossing. Op die manier is het eenvoudiger om van je tuin of terras een gezellig plaatsje te maken!
3. Verschillende materialen
Ook bestaat er heel wat variatie op het vlak van materiaal. Van een plastic buitenkleed tot een buitenkarpet, alles kan. Een plastic variant is vooral handig als het regent, of als er tijdens de zomer bijvoorbeeld met water wordt gespeeld. Een buitenkarpet is dan weer de beste keuze als je de tuin of het terras wil omtoveren tot een extra gezellige, comfortabele plaats. 

Een buitenkleed kopen, de moeite waard

 Een buiten vloerkleed is ongetwijfeld een aanwinst voor huishoudens die hun tuin of terras een extra dimensie en uitstraling willen geven. Vaak is het moeilijk om de juiste variant te vinden voor jouw situatie, maar zodra je die gevonden hebt geniet je ongetwijfeld van een extra gezellige tuin en terras.  Daarbij vormt een dergelijk kleed ook gewoon een goede aanvulling op tuinmeubilair. Kies je voor een kleed in dezelfde of gelijkaardige kleuren of eenzelfde stijl, dan wordt de buitenkant van je woning meteen omgetoverd tot een volwaardig onderdeel van je woning dat op zijn minst evenveel comfort, gezelligheid en luxe biedt als de rest van de woning!

Bent u op zoek naar een vloerkleed dat zowel geschikt is voor in- als outdoor? Vloerkledenwinkel.nl heeft nu vloerkleden voor binnen- en buiten. Het merk Dash & Albert biedt vloerkleden aan die zowel geschikt zijn om binnen als buiten neer te leggen.