Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Onze collectie bruine vloerkleden

Sorteer op:

Bruin vloerkleed kopen?

Een vloerkleed kopen is een belangrijke stap in de inrichting van je interieur. Een vloerkleed trekt namelijk veel aandacht en bepaalt uiteindelijk de hele uitstraling van de kamer. Als je een bruin vloerkleed kiest, kies je voor een vrij neutrale kleur. Dit wil zeggen dat je er alle kanten mee uit kunt. Het past in vrijwel elke stijl van woningrichting. De kleur bruin wordt veelal gelinkt aan neutraliteit en vertrouwen. Bruin is een echte mannelijk kleur, maar dat neemt niets weg van het feit dat het een kamer of ruimte een erg mooie look kan geven met een bruin tapijt. De kleur bruin wordt tevens vaak gelinkt aan de natuur en kan zo zorgen voor een vernieuwend en stabiel gevoel.
 

Bruin: een zachte kleur 

Bruin geeft in elk geval een zachte toets aan je interieur. Heb je bijvoorbeeld een strakke woning met veel witte muren en witte plafonds? Dan kan een bruin vloerkleed een zekere warmte brengen in de koele indruk die witte woningen vaak geven. Bij een landelijke of traditionele woning gaat bruin uitstekend bij de tinten beige en wit. Het staat ook heel mooi bij houten vloeren en balken in het plafond die vaak in deze woningen voorkomen. Heb je eerder een vintage wooninrichting? Daar past een bruin vloerkleed perfect bij. Bruin was in de jaren 50-60-70 een zeer geliefde kleur. Of heb jij een loft of industriële woning? Bruin staat stoer en past heel goed bij deze stijl van woningen.
 

Combineer je tapijt

Een bruin vloerkleed is makkelijk te combineren met allerlei kleuren. Denk maar aan wit, grijs en beige. Heb je graag een aparte combinatie? Kies dan bij je tapijt kleuren zoals diep hemelsblauw of zeegroen. Oranje geeft een pittig contrast met bruin. Wil je de trends volgen? Dan heb je geluk met een bruin vloerkleed. Het is best wel te combineren met kleuren als poederroze, olijfgroen en okergeel. Bruin gaat goed bij hout, riet, metaal, beton en glas. Ook dit is een meevaller. Haal naast je bruin vloerkleed nog een paar bruine accessoires in huis: kussens, vazen en schotels of een mooi bruin kunstwerkje. Zo krijg je een stijlvol geheel.