8.7
257 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Berber vloerkleden

Sorteer op:
Sorteer op:

Berber vloerkleed

De kenmerken van een Berber vloerkleed zijn: handgemaakt met een uniek uitstraling, gemaakt van wol, vaak in een wit of ivoor kleur en vaak in Marokko gemaakt. Enorm zachte wollen vloerkleden uit onze Berber collectie. Ervaar de zachtheid door naar onze winkel te komen of het kleed online te bestellen. Na een zacht en warm Berber kleed wil je niet meer anders.

Sfeer en gezelligheid met een Berber vloerkleed

Ben je van sfeer en gezelligheid in huis dan is een Berber kleed aan te bevelen. De warmte van het volle en vaak beetje vettige wol is heerlijk aan de voeten wanneer het vloerkleed in de zichthoek ligt. Berber vloerkleden en tapijten zijn sfeermakend en geliefd onder mens en dier. De volle structuur van het kleed geeft een warme uitstraling aan het interieur.

Uniekheid van een Berber kleed

Berber vloerkleden zijn allemaal weer uniek. Dit komt doordat ze handgeknoopt zijn en nooit volgens een vast patroon worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elke Berber net weer anders is dan de ander. Dus wil je geen doorsnee en het zelfde kleed in huis kies dan voor een mooi Berber vloerkleed en laat je huis stralen.