Collectie: Modern vloerkleed

Modern vloerkleed

Moderne vloerkleden herken je aan de strakke lijnen en rechte vormen. Weinig accessoires, grijstinten, wit en veel licht zijn typerend voor een moderne woonstijl. Wil je wat kleur toevoegen? Je hedendaagse interieur maak je in een handomdraai spannend met een modern vloerkleed in gewaagde kleurencombinaties.

Op zoek naar een Modern vloerkleed?

Je bent op zoek naar een modern vloerkleed? Dan ben je bij vloerkledenwinkel.nl aan het juiste adres. Onze moderne vloerkleden zijn gemaakt door Internationale topleveranciers als Brink en Campman, Ted Baker, Louise de Poortere en De Munk.  

Moderne vloerkleden voor ieder interieur

A-symmetrische figuren, felle kleuren en opvallende vormen: met een modern vloerkleed verandert het interieur van je huis compleet. Wanneer je woonkamer of slaapkamer wel een nieuwe look kan gebruiken, dan is een modern kleed een gemakkelijke en mooie oplossing. Het vloerkleed zorgt voor een andere sfeer in je huis.

Tapijt van verschillende materialen

Een vloerkleed met moderne patronen is verkrijgbaar in diverse soorten materiaal. Zo zijn er leren vloerkleden die zowel stoer als modern zijn. De kleden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ontwerpers uit Scandinavië hebben een collecties kleden samengesteld en de zijn vaak handgemaakt. Daarnaast vind je tapijten waarin verschillende materialen zijn gecombineerd. Bijvoorbeeld wol en jute of polyester en natuurlijke vezels. Door deze diverse materialen zijn er veel verschillende soorten moderne vloerkleden waaruit je kunt kiezen. Zo is er voor ieder interieur een erg geschikt kleed te vinden. 

Moderne vloerkleden zijn te typeren als volledig van deze tijd. Interieur, kleding en zo ook vloerkleden die aansluiten bij de moderne tijd behoren tot de trendsetters. Moderniteit is hedendaags erg populair, bij zowel de ‘jongeren’ als de ‘ouderen. Ga mee met de tijd en geef zorg voor een modern tintje in uw huiselijke sferen, door middel van een modern tapijt. Een modern vloerkleed hoeft niet alleen met modern interieur te worden gecombineerd. Een moderne look, gecombineerd met een authentieke look zal zorgen voor een mooie evenwichtige huishoudelijk sfeer.

Moderne en hippe kleden

Naast gewaagde kleurencombinaties en diverse materialen zijn er ook verschillende merken moderne kleden en verscheidene formaten. De kleden zijn in ronde vormen verkrijgbaar, maar ook in het vierkant of rechthoekig. Deze vloerkleden staan goed op een houten vloer, omdat daarbij het contrast goed zichtbaar is. Moderne kleden zijn ook goed te combineren met een klassieke inrichting, ook daarin is het contrasterende effect mooi. Wanneer je een meer vintage interieur hebt, kunnen moderne kleden juist een aanvulling zijn en je inrichting echt onderscheidend maken. Tapijten van moderne materialen maken je huis net iets meer compleet. Met weinig tijd en moeite, haal je met een tapijt een fijne accessoire in huis die je interieur wat meer klassiek, stijlvol en hip maakt. Ben je toch op zoek naar een minder modern vloerkleed, kijk dan eens op onze pagina voor klassieke tapijten.

Moderne vloerkleden kopen

Je wilt erg graag een modern vloerkleed? Zoek niet verder, je zit bij vloerkledenwinkel aan het juiste adres. Onze moderne vloerkleden zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Hierboven vindt je een ruim assortiment aan moderne tapijten, dus ook voor jou hebben wij het perfecte moderne vloerkleed.
Bekijk hierboven onze huidige collectie met moderne vloerkleden en bestel direct online of kom langs in één van onze winkels in Hilversum, Gent (BE) of Baarn (Nijhof).