Black Friday Sale 2020

   Black Friday Sale - 25% korting op alle vloerkleden

   De grootste Black Friday vloerkleden sale is begonnen. Profiteer nu van 25% korting op het gehele assortiment vloerkleden bij Vloerkledenwinkel.

   Vind het perfecte vloerkleed voor jouw interieur en shop de mooiste en grootste collectie vloerkleden van Nederland. Bekijk snel alle vloerkleden van topmerken als Brink & Campman, Brinker Carpets, De Munk Carpets, Perletta, Louis de Poortere, MOMO Rugs en vele anderen.

   Op elke aankoop ontvang je vanzelfsprekend ook de service die je van ons gewend bent zoals o.a. gratis verzenden en retourneren (30 dagen bedenktijd), deskundig en eerlijk advies én 5 jaar garantie op al onze vloerkleden. We doen er alles aan om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte kleed.

   Bekijk direct alle aanbiedingen
   Bekijk direct alle vloerkleden op voorraad - snel in huis 

   Hoe werkt het

   • Op het gehele assortiment vloerkleden krijg je 25% korting op je aankoop gedurende de actieperiode woensdag 25 t/m maandag 30 november 2020.
   • Gebruik hiervoor de kortingscode BLACK25 bij het afrekenen in de webshop. Ook in onze winkels geldt de korting en wordt deze verrekend bij het afrekenen.
   • Let op: in de webshop worden de prijzen getoond met 25% korting. Om de korting te verzilveren dien je de kortingscode in te vullen bij het afrekenen in de check-out.
   • De korting geldt nadrukkelijk enkel in de actieperiode bij aankoop van een vloerkleed via webshop of in de winkel. De korting is niet van toepassing bij aankoop van een kleed via de Zichtservice die in de actieperiode is geboekt.
   • De korting geldt niet in combinatie met andere (kortings)acties.

   Aangepaste openingstijden Black Friday periode

   Webshop
   In onze webshop kun je 24 uur per dag winkelen. Advies of hulp nodig? Onze deskundige adviseurs helpen je graag via live chat of telefoon. We zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 22:00 uur.

   Winkel Hilversum (extra koopavonden, zondag open)
   Donderdag 9:00 - 18:00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag 9.00 - 20.00 uur en maandag van 9:00 - 20.00 uur.

   Winkel Nijhof Baarn

   Donderdag 9:00 - 17.30 zaterdag: 9:00-17:30 uur, zondag van 11:00 tot 17.00 uur en maandag 9:00 - 17.30 uur.

   Winkel Gent (Sleidinge, België)
   Vanwege coronamaatregelen, zijn wij enkel open op afspraak.

   Maatregelen corona/COVID-19

   We doen er alles aan om je bezoek aan onze winkels zo prettig mogelijk te maken. Vanzelfsprekend zijn er maatregelen ingesteld n.a.v. COVID-19 om veilig te kunnen winkelen in al onze winkels.

   In elke winkel geldt een maximaal aantal personen. Moet je even wachten? Onze barista schenkt de lekkerste koffie.

   Winkelen op afspraak? Neem contact op voor het maken van een afspraak.