Collectie: Hoogpolig vloerkleed

Hoogpolig vloerkleed

Hoogpolige vloerkleden zijn heerlijk zacht voor je voeten. Bovendien geeft een hoogpolig tapijt je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis meteen een knusse sfeer. Is jouw woonstijl modern? Of juist klassiek? Voor hoogpolig kleed maakt dat eigenlijk niet uit, het staat geweldig in elk interieur!

Hoogpolig vloerkleed kopen?

Ben je op zoek naar een hoogpolig vloerkleed? Dan ben je bij Vloerkledenwinkel aan het juiste adres. Onze hoogpolige vloerkleden zijn gemaakt van zuiver scheerwol en in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Een hoogpolig vloerkleed maakt je inrichting helemaal af.

Hoogpolig voor stijlvol interieur

Wil je je interieur wat stijlvoller maken of ben je bezig met een hele make-over van je huiskamer? Wanneer je een hoogpolig vloerkleed op de vloer legt, heeft je inrichting meteen een hele andere uitstraling. In de wintermaanden is een hoogpolig tapijt een fijne aanwinst omdat deze warm en zacht aan de voeten is. Hoogpolige vloerkleden zijn dus uitermate geschikt om koude voeten tegen te gaan. Toch zien wij dat de verkoop van hoogpolige vloerkleden niet seizoensgebonden is en het hele jaar worden verkocht. Naast het comfortabele gebruik geeft een hoogpolig vloerkleed ook nog eens een chique en klasse uitstraling. De vloerkleden van Brink en Campman zijn veelal in hoogpolig uitgevoerd. 

Diverse hoogpolige vloerkleden

Wanneer je een nieuw vloerkleed wilt kopen, heb je de keuze uit een hoogpolig tapijt of een kleed met een lage pool. Een kleed met een hoge pool is dikker en daardoor is deze bijvoorbeeld geschikt om in de woonkamer bij een bank te leggen. Een dunner kleed is over het algemeen meer geschikt om bij de eettafel neer te leggen, zodat je je stoelen nog gemakkelijk kunt aanschuiven. Daarnaast is een dikker kleed handig wanneer je kinderen hebt, hierdoor vallen ze minder hard als ze op het kleed vallen. Een andere categorie hoogpolige tapijten zijn berbers. Dit zijn fijne warme wollen tapijten en zijn zeker ook het overwegen waard.

Hip hoogpolig vloerkleed

Hoogpolige tapijten zorgen vaak voor een stijlvolle, hippe en klassieke uitstraling in het interieur. De tapijten zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar, waardoor bij iedere inrichting een geschikt kleed te vinden is. Daarnaast zijn de kleden in diverse materialen verkrijgbaar. Zo zijn er kleden met een oppervlak van kabels of gravel. De vloerkleden zijn van zuiver scheerwol gemaakt en zijn gemakkelijk schoon te houden. Met een kleed met een dikkere structuur haal je een hippe en mooie accessoire in huis, die ervoor zorgt dat je interieur een hele nieuwe uitstraling krijgt. Of je nu kiest voor een kleurrijk kleed dat mooi afsteekt bij de rest van je inrichting, of een neutrale kleur die goed te combineren is met diverse meubelen, een vloerkleed kan een echte toevoeging zijn aan je huis.

Hoogpolig comfort kopen

Met een hoogpolig vloerkleed in jouw woonkamer bent u voorzien van een mooie tijdloze look en het loopt heerlijk. Er wordt steeds vaker gekozen voor hoogpolig kleed en steeds meer huishoudens hebben er wel een liggen. Het comfort van een hoogpolig vloerkleed is bijna niet te evenaren met een ander soort kleed.

Bekijk onze collectie hoogpolige vloerkleden in één van onze winkels of maak gebruik van de Zichtservice.