8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Vintage Fading Salt & Pepper 8383

Louis de Poortere Vintage Fading Salt & Pepper 8383

Beschikbare kleuren (10)
Maat Levertijd Prijs
€ 65.00

Maat: 60 x 90

Levertijd: 5-8 werkdagen

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Louis de Poortere Vintage Fading Salt & Pepper 8383 is een kleed uit de nieuwe Fading-collectie van Louis de Poortere. Alle stijlen zijn in deze Fading collectie verenigd. Het vloerkleed is gemaakt van de fijnste zuivere wol en katoenchenille. Katoenchenille is een veredeld garen van Italiaanse kwaliteit. Het vloerkleed Fading Salt & Pepper 8383 is geweven en heeft een unieke Kelim-structuur.  Als u houdt van chic en een beetje shabby dan is dit kleed echt iets voor u. De fading collectie is beschikbaar in 2 dessins en 15 verschillende kleuren.

De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Van ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere is een zicht- en stalenservice beschikbaar. 

Voor ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere, is er een zicht- en stalenservice beschikbaar. Bel ons voor de mogelijkheden op 035-3030009.