Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Vintage Fading Medaillon Black Pepper 8381

Louis de Poortere Vintage Fading Medaillon Black Pepper 8381

Beschikbare kleuren (10)
Maat Levertijd Prijs
€ 65.00

Maat: 60 x 90

Levertijd: 2-4 dagen*

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Louis de Poortere Vintage Fading Medaillon Black Pepper is een kleed uit de nieuwe Fading-collectie van Louis de Poortere. Alle stijlen zijn in deze Fading collectie verenigd. Het vloerkleed is gemaakt van de fijnste zuivere wol en katoenchenille. Katoenchenille is een veredeld garen van Italiaanse kwaliteit. Het vloerkleed Medaillon Black Pepper is geweven en heeft een unieke Kelim-structuur.  Als u houdt van chic en een beetje shabby dan is dit kleed echt iets voor u. De fading collectie is beschikbaar in 2 dessins en 15 verschillende kleuren.

De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Van ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere is een zicht- en stalenservice beschikbaar. 

*Indien voorradig bij producent.

Voor ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere, is er een zicht- en stalenservice beschikbaar. Bel ons voor de mogelijkheden op 035-3030009.