Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Vintage Ardennes Green 8751

Louis de Poortere Vintage Ardennes Green 8751

Beschikbare kleuren (9)
Maat Levertijd Prijs
€ 695.00

Maat: 200 x 280

Levertijd: op voorraad

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Louis de Poortere Vintage Bruges Blue 8981 is een vloerkleed van de ontwerper Louis de Poortere en behoort tot de Vintage collectie. Deze collectie is gebaseerd op de traditionele Oosterse tapijten. Ieder vloerkleed bestaat uit panelen die geweven zijn op weefgetouwen. Het materiaal is zuivere wol en katoenchenille. Katoenchenille is een veredeld garen van Italiaanse kwaliteit.

Dit geeft de mogelijkheid om een strak en gedetailleerd ontwerp te creëren.

De Ardennes Green is een vloerkleed die uit verschillende tinten van groen, grijs, zwart bestaat. Het design van het kleed bestaat uit verschillende figuren die veel op bloemen en bladeren lijken. Dit gaat natuurlijk ook goed met de kleuren van het kleed.

De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn.

Bent u geïnteresseerd in de vloerkleden van het merk Louis de Poortere? Bekijk dan voor meer vloerkleden de hele collectie. Wilt u het kleed bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hilversum. Heeft u nog andere specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 035-30300009 of via het contactformulier op onze website.