Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Mosaiq Beige Shade 8387

Louis de Poortere Mosaiq Beige Shade 8387


Maat Levertijd Prijs
€ 59.00

Maat: 60 x 90

Levertijd: op voorraad

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

De nieuwe collectie Mosaiq van Louis de Poortere bestaat uit vijf verschillende, opvallende kleuren. Door het visueel samentrekken van de patchworks is een eigentijds design ontstaan. De Mosaiq kleden zijn gemaakt in België. Ze zijn uit één stuk geweven en met de hand afgewerkt. Eén van deze kleden is het Louis de Poortere Mosaiq Beige Shade 8387 vloerkleed. Dit vloekrleed bestaat voor 85% uit katoenchenille en voor 15% uit wol.

De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Van ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere is een zicht- en stalenservice beschikbaar. 

*Indien voorradig bij producent.

Bent u geïnteresseerd in de vloerkleden van het merk Louis de Poortere? Bekijk dan voor meer vloerkleden de hele collectie. Wilt u het kleed bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hilversum. Heeft u nog andere specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 035-30300009 of stuur een mail naar: info@vloerkledenwinkel.nl