Collectie: Louis de Poortere vloerkleden

Louis de Poortere vloerkleden

Louis de Poortere vloerkleden zijn betaalbaar, luxe en van sterke kwaliteit. Al sinds 1929 maakt dit Belgische merk klassieke, antieke ontwerpen in unieke kleuren. Louis de Poortere is een echte trendsetter als het gaat om de retro bloemmotieven en heeft de vintage tapijten op de kaart gezet.

De kenmerken van Louis de Poortere vloerkleden

Louis de Poortere is een echte trendsetter als het gaat om de retro bloemmotieven. De klassieke, antieke ontwerpen zijn kenmerkend voor het Belgische merk Louis de Poortere. De unieke kleuren leiden tot verbluffende resultaten waardoor dit merk wereldwijd zeer succesvol is. De Belgische producent heeft de vintage tapijten op de kaart gezet. Elk jaar voegt Louis de Poortere nieuwe stijlen toe waardoor je elk jaar weer versteld staat.

Luxe en sterke kwaliteit vloerkleden

Louis de Poortere vloerkleden zijn betaalbaar, luxe, van sterke kwaliteit, goed te onderhouden en vooral eigentijds. Alle Louis de Poortere karpetten zijn laagpolig en beschikbaar in standaardmaten. Er is altijd ruime voorraad van de Louis de Poortere vloerkleden in de showroom waardoor je dit kleed soms al de volgende dag in huis hebt liggen.

Louis de Poortere vloerkleden in Hilversum

De Poortere vloerkleden zijn meer dan alleen functionele vloerbedekking; ze zijn kunstwerken voor je huis. Met hun rijke geschiedenis, ongeëvenaard vakmanschap, tijdloze ontwerpen en milieubewustzijn hebben ze een speciale plaats veroverd in de wereld van interieurdecoratie. Of je nu een stukje geschiedenis wilt toevoegen aan je huis of op zoek bent naar een eigentijdse blikvanger, het merk de Poortere heeft een vloerkleed dat aan al je wensen voldoet. Deze tijdloze schoonheden zullen niet alleen je vloeren verwarmen, maar ook je hart veroveren met hun unieke charme. Terwijl je dit vloerkleden merk wereldwijd online kunt kopen, kan je ook gerust langskomen in het centraal gelegen Hilversum. Hier ben je aan het juiste adres voor een kopje koffie en alle kennis over de vloerkleden van Louis de Poortere en meer!

Louis de Poortere vloerkleden kopen bij Vloerkledenwinkel

Louis de Poortere maakt zijn unieke vloerkleden serie in een sterke Kelim structuur. Ze maken daarbij enkel gebruik van katoenchenille. Door het gebruik van hoogwaardige materialen ben je er zeker van dat je een vloerkleed van topkwaliteit in huis haalt! 

Bezoek voor meer informatie en persoonlijk advies een van onze winkels in Hilversum, Staphorst (Boer), Baarn (Nijhof) of Gent (BE). Of maak gebruik van een van onze gratis services, zoals de Zichtservice of Stalenservice.