8.6
277 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Mad Men Concrete Jungle 8785

Louis de Poortere Mad Men Concrete Jungle 8785

Beschikbare kleuren (7)
Maat Levertijd Prijs
€ 69.00

Maat: 60 x 90

Levertijd: 5-8 werkdagen

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Vintage Sixties is de bron en het thema van deze nieuwe collectie Kelims. Madison Avenue, New York was de inspiratie voor deze Mad Men designs in een mix van moderne kleuren rechte lijnen en fraaie penseelstreken. Het kleed Louis de Poortere Mad Men Concrete Jungle 8785 is geweven met een platte constructie en alle tapijten van deze nieuwe collectie zijn met de hand afgewerkt en gemaakt van katoenchenille en Wol.

Het kleed Concrete Jungle 8785 van Louis de Poortere is een simpel kleed die een abstract design heeft. Het kleed is grijs en beige en de design van het kleed is gemaakt uit strepen. Zoals het naam zegt lijkt het kleed op een beetje op beton.
De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. 

Bent u geïnteresseerd in de vloerkleden van het merk Louis de Poortere? Bekijk dan onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum.