Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Fading Generation Pear Cream 8636

Louis de Poortere Fading Generation Pear Cream 8636

Beschikbare kleuren (4)
Maat Levertijd Prijs
€ 388.00

Maat: 140 x 200

Levertijd: op voorraad

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Louis de Poortere Fading Generation Pear Cream 8636. Alle stijlen in een kleed verenigd. Klassieke dessins in een moderne setting. De collectie Fading is in België geweven met de structuur van een unieke Kelim. Het materiaal is zuivere wol en katoenchenille. Katoenchenille is een veredeld garen van Italiaanse kwaliteit. Chic en een beetje shabby in één kleed.

De dikte van de vloerkleden is ongeveer 3 mm, hierdoor zijn de vloerkleden zeer geschikt voor onder andere uw eethoek. Tevens is dit de reden waarom de kleden erg duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Van ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere is een zicht- en stalenservice beschikbaar. 

Bent u geïnteresseerd in de vloerkleden van het merk Louis de Poortere? Bekijk dan voor meer vloerkleden de hele collectie. Wilt u het kleed bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hilversum. Heeft u nog andere specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 035-30300009 of via het contactformulier op onze website.