8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Louis de Poortere Antiquarian Classic Brick 8703

Louis de Poortere Antiquarian Classic Brick 8703

Beschikbare kleuren (5)
Maat Levertijd Prijs
€ 429.00

Maat: 140 x 200

Levertijd: direct

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Louis de Poortere Antiquarian Classic Brick 8703 is een kleed uit de nieuwe Antiquarian collectie van Louis de Poortere. Deze collectie bestaat uit meerdere stijlen en verschillende kleuren. Het vloerkleed Classic Brick is deel van de Antique Heriz Collectie in het Antiquarian Collectie. 

Dit kleed heeft een antique design en heeft een versleten look. Het vloerkleed bestaat uit de fijnste zuivere katoen. Het kleed bestaat uit meerdere kleuren en heeft rood als de meest opvallende kleur.

De antiquarian Collectie is geweven en heeft een design met driehoekige vormen en vormen van bloemen, takken en bladeren. Als u op zoek bent naar een antique vloerkleed met een apparte design, dan is dit kleed iets voor u. De Antiquarian Collectie is beschikbaar in drie verschillende stijlen en in 11 verschillende kleuren.

De dikte van de vloerkleden zijn 3mm. Deze kleden zijn ideaal zijn voor een huiskamer.  Van ieder vloerkleed uit de Vintage collectie van Louis de Poortere is een zicht- en stalenservice beschikbaar. De Antiquarian Collectie is beschikbaar in verschillende maten: