Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Klantenservice Over ons

Wij zijn Vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is een enthousiast en ambitieus familiebedrijf wat is uitgegroeid van kleine, fysieke winkels tot een waar begrip in de woonbranche. Michiel Kroon is de gedreven eigenaar van dit team specialisten. Met zijn kennis en expertise heeft hij de winkels tot een hoog niveau weten te tillen. Veel van ons zijn familie, vrienden en goede bekenden elkaar wat zorgt voor een goede sfeer in het team. Van de klantenservice, verkoop, financieel tot het marketingteam. We dragen allemaal ons steentje bij om jou te adviseren in de aankoop van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur. 

Winkel Hilversum

Sinds mei 2017 zijn we overgegaan op een prachtige, nieuwe winkel in Hilversum. Het grote voordeel aan deze showroom is het grote magazijn. Hierdoor kun je veel meer kleden komen bekijken in de showroom dan voorheen. Behalve het grote magazijn beschikt de nieuwe winkel ook over een stalenmagazijn. Dit betekent dat er van meer dan de helft van de kleden een klein staaltje opgevraagd kan worden waardoor je de kleur en structuur alvast kunt bekijken. Verder kun je in de showroom meer dan honderd vloerkleden vinden van onder andere de merken: Brink & Campman, Louis de Poortere, Calvin Klein, Ted Baker en onze eigen Home Collection. Behalve honderden merken zijn er ook diverse interieurhoekjes 

Webshop  

Online hebben wij een uitgebreide webshop waar je precies uit kunt zoeken wat je mooi vindt. We hebben meer dan twintig merken, van echte designkleden van Moooi Carpets en GAN tot onze betaalbare, exclusieve Home Collection. Voor ieder wat wils. Op onze eigen webshop vindt je ook een blog-pagina. Op deze pagina vindt je veel inspiratie artikelen, onderhoudsadvies en verhalen over de kleden die we online hebben staan. In de webshop, aan de telefoon, aan de chat of onderweg zijn er altijd een of meerdere specialisten beschikbaar die je op professionele wijze helpen om tot de keuze van het perfecte vloerkleed te komen. 

 

We zien je graag een keer terug in een van onze winkels!

Met vriendelijke groet,

Team Vloerkledenwinkel