Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Klantenservice Levering

Levering

Wat zijn de verzendkosten?

Er worden voor leveringen in Nederland en België geen verzendkosten gerekend. Als het kleed in het buitenland moet worden afgeleverd, hangt het af van de precieze locatie. In de meeste gevallen schakelen wij hiervoor DPD of Verhoef services in.

 

Wat is de levertijd?

Wanneer een kleed op voorraad is kan het binnen 2 dagen worden geleverd. Andere levertijden worden op de website gegeven. Mocht de levertijd onverhoopt toch anders worden, dan nemen wij telefonisch contact op met de klant.

 

Wie is onze vervoerder?

Bij kleden boven de €1000 of andere op maat gemaakte kleden bezorgen wij zelf op afspraak met de klant. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor overige bezorgingen werken wij met bezorgers Van De Hoef Logistiek en DPD bezorgservices. Van De Hoef Logistiek bezorgd doordeweeks tussen 7.00 uur en 19.00 uur. DPD bezorgd doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke dag het beste uitkomt. Op de dag zelf verneem je van de bezorgservice hoelaat zij er precies zullen zijn.

 

Wat gebeurt er als je niet thuis bent wanneer het kleed wordt geleverd?

Als je toch niet aanwezig kan zijn op het afgesproken tijdstip, wordt het kleed aangeboden bij de buren of het wordt de volgende dag nogmaals aangeboden. Wij zullen weer contact opnemen met de klant om dit goed te begeleiden.