Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Klantenservice Garantie en service

Garantie en service

Garantie
Vloerkledenwinkel heeft veel vertrouwen in haar vloerkleden. Naast de wettelijke garantietermijn geven wij vijf jaar garantie op uw karpet.  

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie."

 
Service
Service staat bij Vloerkledenwinkel hoog in het vaandel. Elke dag zetten wij ons in om onze klanten tevreden te maken en te houden. Die servicegerichtheid zit in onze genen en vindt u ook terug als u online bij ons koopt. Bij vloerkledenwinkel.nl kunt u eenvoudig, veilig en snel uw bestelling doen. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering van de door u bestelde producten. Vloerkledenwinkel.nl levert de beste producten van de beste merken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan altijd contact met ons op om uw verzoek kenbaar te maken.
U kunt uw verzoek op de volgende manieren aan ons kenbaar maken:
- via het contactformulier
- telefonisch, tijdens onze openingstijden, op telefoonnummer 035 - 30 30 009  voor Nederland en  België
- in de winkel in HilversumBaarn of regio Gent (Sleidinge).

U krijgt bij Vloerkledenwinkel.nl altijd binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw klacht.

Mochten wij uw verzoek niet kunnen oplossen dan kunt u een verzoek indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europese online geschillenplatform (ODR). U kunt online een verzoek indienen op de website van de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of het Europese online geschillenplatform ODR (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).


Als u eenmaal iets heeft gekocht bij vloerkledenwinkel.nl, dan valt u onder onze permanente service, ook na de koop. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met wat u gekocht heeft, en die zorg nemen wij heel serieus.

Defecten en/of schades
Mocht er achteraf na levering een defect en/of schade blijken te zijn aan het product zal het product door ons zelf en anders door een vervoerder op onze kosten worden geretourneerd. Het product zal dan worden hersteld cq vervangen.

Gebreken aan het product door fabricage fouten vallen onder de garantie. Schades aan het product die voortkomen uit waterschade en/of gebruikersschade vallen niet onder onze garantie en dient u via uw eigen verzekering te verhalen.

 

Afwijkende maat

Het kan voorkomen dat uw kleed afwijkt van de bestelde afmeting. Kleden kunnen niet altijd op de precies aangegeven maat gemaakt worden, of dit machinaal of handwerk is heeft hier echter niks mee te maken. Er geldt hier dan dus ook dat elk kleed 3% kan afwijken van de originele afmeting. Ook kunnen wij u niet garanderen dat de afwerking van het kleed helemaal recht is.