Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Ontwerp online je eigen vloerkleed

Je zult het ongetwijfeld herkennen, je klant wil een vloerkleed, maar alles wat je tegenkomt is het nét niet. De kleur in de hoek is niet goed, het design moet iets anders, de lijn in het midden moet een andere kleur hebben, kortom je bent op zoek naar maatwerk. Bij Vloerkledenwinkel kun je online zeer eenvoudig je eigen vloerkleed ontwerpen!
We hebben een tool, welke uniek is in Nederland en alleen bij Vloerkledenwinkel te gebruiken. Je maakt een keuze voor een dessin, kiest uit 200 kleuren jouw kleur(en) en voert in welk formaat het vloerkleed moet worden. Nu nog de keus voor het materiaal: wol, viscose of zijde. Wij kunnen je adviseren welke techniek het best bij jouw dessin past.

Je klant kan ook een eigen vloerkleed ontwerpen. Je print of mailt ons het ontwerp. Wij gaan deze in de juiste kleuren, verhoudingen en formaten in de ontwerptool zetten.
Binnen 10-12 weken heeft je klant het eigen ontworpen unieke kleed in huis. Het hele proces is typisch Vloerkledenwinkel, betrouwbaar, betaalbaar, servicegericht en uniek!

Mocht de Design Your Own tool vragen om een login? Klik dan hier om automatisch in te loggen.