Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Sribble Blue/Beige vloerkleed

Carpet Moooi Sribble Blue/Beige vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.169.00

Maat: 300 x 200

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Dit vloerkleed zorgt voor een heleboel vrolijkheid en kleur in de woonkamer. Het creërt gelijk een gezellige sfeer. Het is ontworpen door het Zweedse designerscollectief Front. Deze drie vrouwen baseren hun werk op experimenten. Iets wat je ook in dit kleed goed kunt zien. Het lijkt alsof er met waskrijt op het kleed is gescribbeld, maar door de perfecte kwaliteit zullen de kleuren in goede staat blijven.

Het Carpet Moooi Scribble Blue/Beige heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.