8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Seduction vloerkleed

Carpet Moooi Seduction vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.249.00

Maat: 225 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Ontwerpster Sonya Pletes houdt van dromen en is een sensualist. Door de donkere kleuren en de grote roos roept het vloerkleed een gevoel van romantiek op. Het Carpet Moooi Seduction Vloerkleed is een verleidelijk kleed vanwege de grote ivoren roos en de kantachtige print. Het Carpet Moooi Seduction Vloerkleed heeft een breedte van 225 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het tapijt is getuft en 100% Polyamide. De kleuren zijn er digitaal op geprint en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. 

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.