8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Seaweed vloerkleed

Carpet Moooi Seaweed vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 300 x 200

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Het Carpet Moooi Seaweed Vloerkleed is geïnspireerd op een foto die ontwerper Ross Lovegrove nam vlakbij de kustlijn van zijn geboorteplaats. Dit ontwerp heeft daarom voor Ross Lovegrove een hele bijzondere, persoonlijke betekenis. Het Carpet Moooi Seaweed Vloerkleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. De kleuren zijn er digitaal op geprint en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.