Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Remnant 2 vloerkleed

Carpet Moooi Remnant 2 vloerkleed

Beschikbare kleuren (1)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.169.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Op het Remnant 2 Vloerkleed zijn ook herinneringen te zien van de twee ontwerpers Neri en Hu. Zij groeide op in China en in dit kleed wordt duidelijk hoe hun jeugd eruit zag. Zwartwit- voorwerpen en een blauw bloemendesign zorgen ervoor dat u zich even waant in het vroegere China. Dit kleed is een aanwinst voor uw woonkamer en verveelt nooit omdat u telkens weer iets nieuws ontdekt!

Het Carpet Moooi Remnant 2 Vloerkleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt en 100% polyamide. Het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint en de achterkant is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.