Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Remnant 1 vloerkleed

Carpet Moooi Remnant 1 vloerkleed

Beschikbare kleuren (1)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.169.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Het Remnant 1 kleed is een kleed met een verhaal. Het duo Neri & Hu hebben hun jeugd afgebeeld in dit kleed. Op het vloerkleed zijn dingen te zien als een oude airconditioning, een brievenbus en een voordeur. Over de foto's heen hebben de kunstenaars gekozen voor rode stippen. Bij dit kleed ontdek je zo elke keer iets nieuws en het zal nooit vervelen.

Het Remnant Vloerkleed 1 heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt en 100% Polyamide. Het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is er digitaal op geprint met een chromojet en de achterkant is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen