8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Obsession Red vloerkleed

Carpet Moooi Obsession Red vloerkleed

Beschikbare kleuren (3)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 300 x 200

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Ontwerpster Marian Bantjes liep in een Japanse € 1 euro zaak. Toen ze daar kwam, begon ze een stickerverzameling. Dit resulteerde in een prachtige collectie die de naam kreeg: 'Obsession'. Een serie vrolijke kleden die beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren: blauw, rood, geel en zwart. De breedte van het Carpet Moooi Obsession kleed is 200 centimeter en de lengte is 300 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. De kleuren zijn digitaal geprint en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het kan tegen zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.