8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Obsession Black vloerkleed

Carpet Moooi Obsession Black vloerkleed

Beschikbare kleuren (3)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

In een Japanse 1 euro zaak ontdekte ontwerpster Marian Bantjes heel veel stickers. Zij begon daar een collectie van, wat resulteerde in een kleed vol variatie. Uiteindelijk is deze print een combinatie van complexiteit en verrassing geworden. Een kleurrijk geheel waar uw gasten van op zullen kijken.

Het Carpet Moooi Obsession Black heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint en de achterkant is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.