Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Jewels Garden vloerkleed

Carpet Moooi Jewels Garden vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.480.50

Maat: 250 x 250

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

 Maison Christian Lacroix is een ontwerper die bekend staat om luxe prints geïnspireerd op de natuur. De combinatie luxe en natuur is terug te vinden in de felle kleuren en het veelvuldige gebruik van bloemen, edelstenen en juwelen. Met een vleugje kleur in de kamer zal dit kleed zeker opvallen!

Het Carpet Moooi Jewels Garden Kleed heeft een breedte van 300 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en geluid dat goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint en de achterkant is van vilt.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.