8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Hungry vloerkleed

Carpet Moooi Hungry vloerkleed


Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Het Hungry vloerkleed is een kleed waarbij voedsel, vrolijkheid en kleur centraal staat. Bas Kosters is de ontwerper van dit designerkleed. Hij heeft allemaal gezichten van voedsel op dit kleed geprint. Hierdoor denken we elke keer als we kijken naar dit kleed aan voedsel. Dus laten we lekker gaan picknicken met dit vrolijke kleed op de grond! 

Dit Moooi Kleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het is een getuft tapijt van 100% polyamide en valt in gebruiksklasse CL33. De kleur heeft de ontwerper digitaal op het kleed geprint.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.