8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Hexacon Red/Blue vloerkleed

Carpet Moooi Hexacon Red/Blue vloerkleed

Beschikbare kleuren (4)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.399.00

Maat: 250 x 290

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

Deze in vijf kleuren beschikbare zeshoek is ontworpen door Studio Job. Dit ontwerpersduo staat bekend om hun durf. Met dit vloerkleed hebben ze teruggegrepen naar de oorsprong. Studio Job heeft voor de Hexacon gekozen voor een stripachtig patroon met houtvormen.

Het Hexacon Carpet Vloerkleed van Moooi Carpets is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De maat is 347 centimeter in de breedte en 400 centimeter in de lengte. De kleuren waarin het Hexacon Carpet Vloerkleed van Moooi Carpets is, zijn: bruin, groen, multi (rood, groen, blauw en geel), rood en rood/blauw. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. Het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het geschikt is voor zwaar contact en dat het geluid goed absorbeert. De kleur is digitaal geprint en de achterkant van het tapijt is van vilt. 

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.