8.6
278 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Zichtservice | van de 3

Carpet Moooi Garden of Eden Grey vloerkleed

Carpet Moooi Garden of Eden Grey vloerkleed

Beschikbare kleuren (1)
Maat Levertijd Prijs
€ 2.099.00

Maat: 200 x 300

Levertijd: 6 weken

Toevoegen aan zichtservice i Toevoegen aan wensenlijst

De print op dit kleed ziet eruit als een paradijs. Er zijn vlinders te zien die weg lijken te vliegen en veel bloemen die de vlinders tegenhouden. Dit kleed is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: beige en grijs. De ontwerper van dit kleed is Edward van Vliet. Zelf omschrijft hij dit kleed als een samenvoeging van emotie en romantiek. Het Carpet Moooi Garden of Eden Beige Kleed heeft een breedte van 200 centimeter en een lengte van 300 centimeter. Het tapijt is getuft en van 100% Polyamide. De kleuren zijn digitaal geprint en het valt in gebruiksklasse CL33. Dit betekent dat het kan tegen zwaar contact en geluid goed absorbeert.

MOOOI is het nieuwe, opvallende designmerk van Marcel Wanders. De producten van MOOOI zijn op het eerste gezicht klassiek, maar ook modern en met uitgesproken details. Een vloerkleed van één van de  vele topontwerpers van MOOOI zal prachtig staan in uw kamer.

Wilt u nog meer zien van het merk Moooi Carpets? Bekijk dan de hele collectie van Moooi Carpets. De Vloerkledenwinkel is officieel dealer van de vloerkleden van Moooi Carpets. Voor vragen kunt u contact opnemen.